Pályázatok

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZFR-TH/2015 Otthon Melege Program

Szünetel a társasház-felújítási pályázatok benyújtása
2015.05.31.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram esetében a pályázatok benyújtását 2015. június 1. napjával határozatlan időre felfüggeszti. A dél-alföldi, a dél-dunántúli, az észak-alföldi, az észak-magyarországi és a közép-dunántúli régiókban megvalósítandó beruházásokra 2015. június 2-án, 12.00 óráig lehetséges pályázatokat benyújtani. Az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a pályázati útmutatóban rögzítettek szerint, az arányosan megtakarítható CO2-mennyiség figyelembevételével rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A minisztérium szükség esetén dönt a régiók közötti források átcsoportosításáról, valamint a nagyszámú és pozitív elbírálásban részesült pályázatok esetében a további forrásfeltöltésről.

 

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztály

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közzétette a meghirdetett az „Otthon Melege Program”

„Társasházak energia megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” alprogramjának (Pályázat kódszáma: ZFR-TH/15) pályázati felhívását. A közzétett pályázati felhívás a tárca honlapja szerint még nem a végleges, abban még kisebb, de nem lényeges változások még várhatóak. A közzétett pályázati program a LOSZ honlapjáról itt letölthető.

 

A pályázat benyújtására legelőször 2015. március 9-én kerülhet sor, addig azonban célszerű a pályázat iránt érdeklődőknek a felkészülést végrehajtani.

 

Budapest, 2015. január 8.

 

Pályázati feltételrendszer